هزینه ی دادرسی دادگاه مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۱ #02450344

سلام آیا هزینه ی دادرسی دادگاه مهریه دو تا ۵۰ میلیون هست ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به میزان مهریه مورد مطالبه و خواسته شما دارد

با سلام
بستگی به میزان خواسته دارد.
میتوانید در ستون خواسته اعسار از هزینه دادرسی را نیز مطرح نمائید.

سلام وقت بخیر
مبلغ خواسته شما هر میزانی که باشد ، سه و نیم درصد آن هزینه دادرسی خواهد بود.

هزینه دادرسی سه و نیم درصد مبلغ خواسته شما می باشد

سلام دوست گرامی هزینه دادرسی ۳/۵ ( سه و نیم) درصد خواسته هست،با توجه به هر میزانی که بخواین از مهریه رو اجرا بذارید محاسبه میشه

هزینه دادرسی سه و نیم درصد خواسته می باشذ .

سلام۳.۵ درصد مبلغ مقرر ونوشته شده درصورت عدم توانایی درپرداخت دادخواست اعسار تقدیم دادگاه کنید