نحوه اعتراض به رای اداره کار بابت حقوق و مزایای و بیمه عقب افتاده چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۳ #02438453

سلام

دراداره کار از کارفرما بابت حقوق عقب افتاده و عدم پرداخت بیمه شکایت کردم، رای صادر شده بر وفق مراد نیست.

به چه نحو اعتراض بزنم؟

برای اعتراض به رای به همان اداره کار مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای صادره از هیات تشخیص صادر شده ظرف مدت ۱۵ روز قابل اعتراض در هیات حل اختلاف اداره کار است.
رای صادر از هیات حل اختلاف که پس از اعتراض به رای بدوی هیات تشخیص صادر شده ظرف مدت یه ماه از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری تهران است

اعتراض در همان محل اداره کار و هیات حل اختلاف قابل انجام خواهد بود.

بله شما باید از زمان ابلاغ رای تا مدتی که در رای درج شده که ۱۵ روز میباشد به همان اداره کار برای اعتراض به رای مراجعه کنید

درذیل رای اداره کار ( هیئت تشخیص) ذکرشده رای صادره ظرف۱۵روز قابل اعتراض درهئیت‌حل اختلاف مستقردراداره کارهست‌

با سلام و احترام
باید به همان اداره مراجعه کرده و اعتراض خود را ارایه دهید

سلام
بله باید به همان اداره کارمراجعه کنید و فرم اعتراض به رای گرفته پر کنید و تحویل دهید