از کسی که با عکس و اسم من اکانت اینستا ساخته چطور میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۱ #02435152

سلام ۴ سال پیش یه نفر با عکس و مشخصات من اکانت اینستا درست کرده و هنوزم پاک نکرده البته من به دوستم شک کردم اخه عکسی که گذاشته رو فقط اون دوستم داره چندبار هم تهدید کردم گفته نه کار من نیست بعد که تهدید کردم شکایت میکنم گفته اگر هم کار من بوده با خط و شماره تو این اینستارو درست کردم حالا من میتونم بفهمم اون شخص کیه یا ازش شکایت کنم یا اگه واقعا دوستم با خط من اون اکانت اینستارو درست کرده باشه میشع از اون شکایت کرد بعد ۴ سال هم اون صفحه پاک نشده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله موضوع مطروحه تحت عنوان دسترسی غیر مجاز و سواستفاده از تصاویر شخصی قابل پیگیری و شکایت هست،ب صرف ظن و گمان شکایتی علیه شخصی مطرح نکنید و حصول نتیجه در ادعای شما مشروط ب ارائه مستندات کافیست

ازطریق پلیس فتا اقدام کنید. رهگیری و پاک میگردد. ضمنا باشماره شما ساخته نشده، زیرا اگر اینگونه باشد میتوانید خودتان پیج را حذف نمایید.

صرف اکانت غیر واقعی وصف مجرمانه ندارد، مگر آنکه محتوای آن باعث هتک حیثیت و متضمن سوءاستفاده باشد‌.

از طریق دادسرای جرایم رایانه ای اقدام به شکایت کنید.

سلام
با معرفی آدرس پیج به پلیس فتا می توانید پییگیری نمایید

امکان طرح شکایت از این بابت برای شما وجود دارد .

با سلام، بله حق شکایت برای شما محفوظ است