نحوه ی توقیف کدملی برا مهریه چطوره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۷۳۹ #02433335

سلام .شخصی زنش رو طلاق میدهد.ومدت کمی به زور اقساط مهریه میده بعداز مدتی مجهول المکان میشه.بدهی بصورت پول میباشد که درحال حاضر اقساط آن عقب افتاده .هیچ مالی به نامش ندارد واز حساب هاشم استفاده نمیکند. قانونی که میگن مسدودی کد ملی چگونه است؟ آیا واقعیت دارد؟ چون مسول دفتر اجرا بهم گفت همچین چیزی رو نشنیده و هیچ قاضی همچین دستوری نمیده؟واقعیت دارد؟ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از قاضی تقاضا کنید که طی شرحی مراتب غیر فعال شدن اطلاعات سجلی زوج از طریق ثبت احوال درخواست شود.

کد ملی را نمیتوان مسدود و شخص را ممنوع الخدمات کرد

با سلام. به دایره اجرای ثبت اسناد مراجعه کرده و با توجه به کد ملی اگر مالی به نام ایشان باشد قابل توقیف می باشد.

باسلام
شهروند محترم از طریق مسدودی کد ملی شخص ممنوع الخدمات میگردد ضمن اینکه شما میتوانید از راههای دیگری نیز اقدام کنید برای مثال و با توجه به توضیحاتی که عنوان داشتید می توانید درخواست ممنوع الخروج نمودن وی را داشته باشید و یا تقاضای صدور برگه جلب را نمایید...

بدوانسبت به جلب سیار اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه اقدامات بعدی متصور می باشد

با درود؛
کاربر محترم؛ می توانید از طریق اجرتی احکام مدنی؛ مسدودی و ممنوع الخدماتی کدملی محکوم علیه را درخواست نمایید..
مؤید باشید..

با سلام،بند ح ماده ۱۸ ساماندهی و تسریع در اجرای احکام مدنی مربوط به مسدود کردن کد ملی است.