همسرم از من شکایت ترک انفاق نموده اند،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۲۰۹ #02424371

سلام وقت بخیر
من همسرم ۳ هفته پیش مبلغ ۱۳۵۰۰۰۰۰ بابت نفقه گذشته از من توسط دادگاه گرفتن، بعدش ایشون ترک انفاق کیفری شکایت کردن، من در دادگاه حضور پیدا نکردم قاضی ۶ ماه حبس تعزیری برام رد کرده.
الان باید چیکار کنم؟
ضمن اینکه تا ۲۰ روز میتونم اعتراض کنم.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از حکم صادره واخواهی کنید چون حکم غیابی است و با ارایه اسناد پرداختی حکم جدید صادر شود از همان دادگاه .

با سلام
در صورتی که رای به شکل غیابی صادر شده در مهلت مقرر واخواهی انجام دهید .

درود
رسید پرداخت نفقه را ارائه دهید و در مهلت مقرر اعتراض کنید

با سلام..
بلحاظ عدم حضورتان و نتیجتا غیابی بودن حکم صادره می توانید ظرف ۲۰ روز از دادگاه صادرکننده حکم، تقاضای واخواهی از حکم را بنمائید و با داتیل و مدارک کافی و از جمله استناد به رسید فیش مبلغ واریزی فوق الذکر، از موضوع اتهام دفاع نمائید و عنداللزوم در صورت عدم موفقیت، حداقل درخواست تعلیق مجازات و یا تبدیل به مجازات جایگزین حبس درخواست نمائید..
موفق باشید..

ضمن اهدای سلام و احترام
پرداختی قبلی شما مربوط به نفقه معوقه بوده که موضوعی حقوقی است در حالیکه شکواییه ایشان مبنی بر ترک انفاق کیفری بوده و پیشنهاد میکنم چون ترک انفاق از جرائم مستمر میباشد ایشان هر ماه شکایتی با همین عنوان تقدیم نماید پس از اخذ رضایت از ایشان نفقه ایشان را به موقع پرداخت نمایید در حال حاضر هم بهترین راه پرداخت نفقه به میزانی که کارشناس در پرونده حقوقی مشخص نموده به حساب سپرده دادگستری فیش را پیوست اعتراض نموده و تقدیم کنید

سلام نسبت به این موضوع اعتراض کنید و تقاضای اعسار و تقسیط کنید

نیاز به وکیل در پرونده دارید برای تلاش کردن به تبدیل مجازات حبس