نتیجه شکایت کیفری ترک انفاق به نظرتون چی میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۷۸ #02405814

با سلام و عرض ادب, اساتید و وکلای محترم خواهشمندم راهنمایی بفرمایند, حکم عدم تمکین خانمم را دارم, هر چند در مرحله صدور حکم درگیری بوجود اوردند و حکم اجرا نشد... و علیه بنده شکایت ترک انفاق کیفری کردند و منم با اینکه حکم عدم تمکینشو دارم با این حال بعد شکایت مرتب نفقه هم واریز میکنم که به نوعی محکم کاری و احتیاط باشه..
حقیقتا خانم بنده خیلی اهل توطئه هست من اگر نفقه ایشون و مرتب واریز کنم, آیا ایشان میتونه به دلایل عسر و حرج حق طلاق و بگیره, به عبارتی مجدد درخواست تمکین ندم... و اینکه هزینه مسکن جداگانه هست یا داخل همون مبلغ نفقه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. جناب اولا که چرا به همگی همکاران محترم منفی داده اید؟ ثانیا با وجود حکم عدم تمکین و از تاریخ آن حکم، چرا نفقه واریزمی کنید چون احتیاجی نیست و به محض اثبات عدم تمکین، زوجه ناشزه و نفقه تعلق نمی گیرد. عنوان سوال شما چیه؟ نتیجه شکایت ترک انفاق چی میشه؟ جوابش اینه که بستگی داره، اگر بعد از صدور حکم عدم تمکین خانم شکایت کرده، شکایتش با نشان دادن رای عدم تمکین، رد میشود. صمن اینکه عسر و حرج را خود قاضی باید احراز کنه ولی عدم تمکین مانع بزرگی برای زوجه هست جهت طلاق.

با توجه به صدور حکم محکومیت در مورد الزام به تمکین و همچنین پرداخت نفقه ،دلیلی برای احراز عسر وحرج وجود ندارد.

با سلام
در صورت اثبات ترک انفاق ، شما به حداقل سه ماه حبس اما در صورت فاقد سابقه کیفری حبس شما به حالت تعلیق و به زندان نخواهید رفت.
حال چون مبالغی برای زوجه واریز میکنید صد در صد شکایت ترک انفاق زوجه رد خواهد شد و تبرئه میشوید .
اگر عسر و حرج زوجه بخاطر ترک انفاق شما باشد رد خواهد شد و نیز بهتر است اقدام به تمکین علیه زوجه نمایید تا در صورت عدم تمکین از سوی زوجه (ناشزه ) محسوب شده و در اینصورت زوجه مستحق نفقه نخواهد بود.
موفق باشید

درود
چنانچه حکم الزام به تمکین همسرتان را دارید و همچنان ایشان از تمکین استنکاف می کند وفق قانون ناشزه و مستحق دریافت نفقه نخواهد بود لذا صرف وجود حکم الزام به تمکین و عدم تمکین از سوی مشارالیه بمنزله عدم استحقاق نفقه و در نتیجه شکایت کیفری ترک انفاق نیز منتفی است .. تهیه مسکن نیز جز نفقه زوجه محسوب می شود ..
نکته حائز اهمیت اینکه اجرای حکم الزام به تمکین مستلزم تهیه مسکن است بعبارتی اگر مسکن متناسب شان زوجه فراهم نباشد اجرای حکم تمکین با مشکل روبروست و چنانچه زوجه این موضوع را ثابت نماید در پرونده ترک انفاق و احیانا دعوی احتمالی الزام به تهیه مسکن به مشکل بر می خورید چراکه صرف پرداخت وجوه نقدی به منزله پرداخت نفقه زوجه بطور کامل نیست و شما باید مسکن مربوطه را تهیه نمایید"مگر اینکه زوجه اقرار به عدم تمایل به تمکین نماید که در اینصورت شکایت ترک انفاق منتفی خواهد شد.
دلایل عسر و حرج می تواند متفاوت باشد منته به دلیل عدم دریافت نفقه نمی تواند باشد البته بازهم تاکید می کنم منزل در شان زوجه باید فراهم باشد .
موید باشید

نتیجه پرونده کیفری ترک نفقه اگر به نفع زوجه تمام شود فقط مجازات زوج است

با سلام
تمامی هزینه های زندگی زوجه در معنی واقعی نفقه عنوان شده است
عسر و حرج اگر به دلیل نفقه باشد ساقط میگردد،در خصوص شروط دیگر باشد به قوت خود باقی است

با سلام
اگر عسر و حرج‌ بود قاضی حکم تمکین را صادر نمیکرد.