بعد ۵ ماه به تهمت دزدی بهم گفت دیگه نروم؛ میتونم از راه قانونی به حق و حقوقم برسم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۹ #02394963

با سلام ۵ماه در سوپر مارکتی مشغول به کار بودم که در این پنج ماه نه حقوقی بهم داد و نه بیمه کرد منو ...

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله از طریق اداره کار دادخواست مطالبه حقوق دهید

حقوق و بیمه ی این ۵ ماه رو باید بپردازه
شما از طریق اداره کار شکایت کنید
بابت تهمتشم میتونین در دادسرا شکایت افترا مطرح کنین که اگه نتونه ثابت کنه شما دزدی کردی جریمه میشه

بله مستند ب شهادت شهود ودیگر ادله میتوانید ب اداره کار محل کار خودتان شکایتی مطرح کنید و برای مطالبه حق و حقوق خود اقدام نمایید

درود
از طریق اداره کار برای حق و حقوق خود اقدام کنید.

میتوانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت نمایید

درود بر شما
از طریق اداره کار پیگیر باشید.

درود بر شما، حقوق شما از طریق ثبت دادخواست به اداره کار قابل مطالبه خواهد بود.