از چه راهی می توان خسارت و رفع خلع ید کرد در حالی ملاک خلع ید و اجرت المثل اثبات مالکیت بوده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۸ #02392419

با سلام

شخصی از طریق حکم اثبات مالکیت توانست خلع ید و اجرت المثل بگیرد،

بعد از یکسال از طریق واخواهی و ورد ثالث حکم اثبات مالکیت طرف مقابل را نقص کردیم و عدم استماع صادر شد

بنده اومدم اعاده دادرسی کردم و با استفاده حکم اثبات مالکیت نقص شده درخواست رفع خلع ید و استرداد خسارت را داشته ام

ولی دادگاه تجدید نظر گفته است چون رای اثبات مالکیت شعبه دیگر بوده و رای خلع ید و اجرت المثل شعبه دیگر بوده و جز شرایط اعاده دادرسی نیست و قرار رد دعوی صادر شد !

از چه راهی می توان خسارت و رفع خلع ید کرد در حالی ملاک خلع ید و اجرت المثل اثبات مالکیت بوده ؟ ولی رای اثبات مالکیت و خلع ید از دو دادگاه متفاوت بوده است
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اعاده دادرسی امکان پذیر می باشد.

سلام
حسب توضیحات ارائه شده به نظر امکان اقامه اعاده دادرسی را دارید

مطابق بند ۴ ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی، یکی از جهات اعاده دادرسی این است که حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است، متضاد باشد؛ بدون آن که سبب قانونی موجب این مغایرت باشد لذا دعوای اعاده دادرسی مطرح نماید

باسلام
اعاده دادرسی نمایید