اگر در زمان عده بعد از طلاق با فرد دیگری رابطه نامشروع داشته باشد، آیا بعد از ارتباط نامشروع برای ایشان حرام میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰,۴۰۸ #02385745

سلام
آیا زنی که از شوهرش طلاق گرفته باشد و اینکه مقداری از مهریه خود جهت ( رجوع ) برنگشتن به زندگی سابق و ازدواج مجدد با همسر طلاق گرفته خود. را بذل نموده که به هیچ وجه رجوع صورت نگیرد، اگر در زمان عده بعد از طلاق با فرد دیگری رابطه نامشروع داشته باشد.
از لحاظ شرعی گناهکار است؟
و اینک آیا همین شخص بعد از ارتباط نامشروع برای ایشان حرام میباشد؟
و نمیتوانند در آینده با هم ازدواج کنند؟
( با توجه به اینک زن و مرد مطلقه بهیج وجه رجوع ندارند )

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر وقوع نزدیکی در این شرایط مانع نکاح نمی باشد

سلام
۱- در ارتباط با فرض گناهکار بودن، با مرجع دینی مشاوره نمایید.
۲-عده طلاق شما، عده طلاق بائن میباشد.در این صورت نزدیکی موجب حرمت ابدی نبوده و بعد از اتمام عده‌ می‌توانید عقد نکاح را ثبت نمایید.

با سلام
چنانچه طلاق شما توافقی بوده است از نوع طلاق بائن محسوب شده و تا زمانی که زوجه در دوران عده به مهریه اش رجوع نکند حق رجوع به طلاق نیز وجود ندارد و برقراری ارتباط با شخص دیگر در دوران عده مانع ازدواج دو نفر در آینده نخواهد بود.

سلام و روزبخیر.. دو نوع طلاق داریم بائن و رجعی.. در طلاق رجعی برای شوهر در زمان عده امکان رجوع وجود دارد در حالی که در طلاق بائن اینظور نیست . مطلبی که شما فرمودید جزو طلاق بائن بوده و تا زمانی که زوجه به چیزی که بخشیده رجوع نکنه قابل رجوع از طرف شوهر نیست. از طرفی دیگر محدودیت هایی که در زمان عده برای طلاق رجعی وجود داره در مورد طلاق بائن کمتره، به عبارتی اگر در طلاق رجعی، زن با کسی زنا کند یا با آن شخص عقد کند و شخص نیز از عده زوجه اگاه باشد یا اینکه از عده اگاه نباشد ولی عقد کنند و رابطه جنسی برقرار کنند این زن بر آن شخص حرام ابدی میگردد ، در حالی که در طلاق بائن تمام موارد گفته شده وجود داره بجز انجام عمل نامشروع.یعنی در طلاق بائن اگر با ان شخص رابطه نامشروع انجام بده بدون اینکه عقدی بین دوطرف باشد، مانعی برای ازدواج در اینده نیست.براساس مواد ۱۰۵۰..۱۰۵۱...و۱۰۵۴ قانون مدنی.