برای تمکین زوجه چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۵ #02376125

سلام من _________هستم محل عقدمان در ابادان بود و الانم در ابادان زندگی میکنم خانم من ۱ ماه هست از خونه رفته منزل پدرش در بهبهان حال در همان بهبهان دادخواست مهریه داده ... سوالم این هست ایا من میتونم دادخواست تقابل تمکین بدهم یعنی تو جلسه اول که زوجه بابت مهریه شکایت کرده دادخواست تقابل تمکین بدهم ۲-آیا میتونم در ابادان دادخواست تمکین بدهم ۳- درستون خواسته فقط بنویسم الزام به تمکین یا بنویسم الزام به تمکین زوجه خانم فلانی؟ ضمنا باید تقویم کنم چقدر باید تقویم کنم ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- درقانون حمایتخانواده برای زوجه استثنایی در نظر گرفته شده که میتواند در محل اقامت موقت نیز طرح دعوی نماید .
- امکان طرح دعوی تمکین به عنوان تقابل وجود ندارد .
- شما باید دادخواست تمکین را در محل زندگی مشترک(آبادان) مطرح کنید .
- دعوی تمکین در غیر مالی بوده و نیازی به تقویم ندارد .
- در دادخواست باید خواسته خود را « تقاضای صدور حکم مبنی بر الزام خوانده به تمکین» قید نمائید .