آیا برای اثبات خیانت در امانت، ارائه اسکرین شات معتبر خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۸ #02363501

با سلام
چندی قبل شکایتی رو علیه متهم مبنی بر خیانت در امانت در خصوص مقداری طلا مطرح کردم، مدارکی که به دادسرا ارائه دادم به قرار زیر بودن:
۱- فاکتور طلا که به نام بنده میباشد.
۲- اظهارنامه ای که در اون مورد رو مطرح کرده بودم و قبل از تقدیم شکایت در اظهارنامه مال رو مورد مطالبه قرار دادم و قید کردم در صورت عدم استرداد، شکایت کیفری خیانت در امانت میکنم ولی متهم پاسخی به آن نداد.
۳- عکسی که در اون متهم به وضوح طلای امانتی رو بر گردن انداخته و کاملا چهرش مشخصه و در پروفایل تلگرام خودش منتشر کرده و من پرینت گرفتم و از بازپرس خواستم که توضیحش رو از متهم بخواد و برای اثبات اینکه این طلا همون طلای امانتی هست، وزنش رو با وزنی که تو فاکتور من هست مقایسه کنید.
۴- اسکرین شات هایی که در واتساپ از چتهای رد و بدل شده آوردم، که در اون متهم به وضوح و به دفعات مختلف گفته بود که میارم بهت پس میدم و صبر کن بازم یا اینکه به جای طلاها پولش رو بهت میدم و کلی از این جور پیامهاش که همه رو پرینت گرفتم.
( فقط متاسفانه من اصل پیامها رو پاک کرده بودم و تنها اسکرین شات دارم ازشون و متهم هم دیلیت اکانت کرده). ضمنا متهم بعد از احضار هرگونه امانت گرفتن رو انکار کرده.
چند تا سوال داشتم
آیا مدارک بالا کفایت میکنه و اثبات کننده جرم هست یا حتما باید رسید امانی رو داشته باشم؟
چون که من رسید امانی رو ندارم و شفاها طلاها رو بهش سپرده بودم، اونهم با اصرار خودش که میگفت بده من تا برات نگه دارم و بعدا بهت پس میدم).
سوال بعدی اینکه بازپرس چطور میتونه صحت اسکرین شاتها رو تایید کنه با توجه به توضیحات بالا.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اسکرسن شات دلیل نیست . اما اگر به همراه فاکتورها دو نفر شاهد معرفی کنید ادعای شما قابل اثبات است . اسکرین شات فقط می تواند برای قاضی علم آور باشد .

سلام
اسکرین شاتها قدرت اثبات ادعای شما را ندارند
در حال حاضر انکار ایشان مهمترین رکن پرونده است
اگر شهودی دارید معرفی کنید و الا دلایلتان کفایت نمی کند.

اسکرین شات نمیتواند دلیلی برای اثبات وقوع بزه باشد ولکن میتواند در شرایطی و با وجود اماراتی در پرونده به علم قاضی و اثبات وقوع جرم منجر شود.