با اعتراض به حکم دادگاه، چگونه از نتیجه مطلع شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۵ #02295520

سلام
من یه پرونده داشتم که بخاطر طلبم از یه نفر تو حل اختلاف شکایت کرده بودم. طرفم تو جلسه رسیدگی حاضر نشد و خارج از وقت رسیدگی بدون هماهنگی یه سری شاهد جعلی برده که ادعا کردن بدهی رو به من داده اون طرف. قاضی هم رو حساب شهادت اونا رای به نفع طرفم داد. من اعتراض زدم واسه شعبه حقوقی دادگاه فرستادن پروندمو. الان هنوز هیچ جلسه رسیدگی برگزار نشده تو ثنا برام پیام اومده در خصوص پرونده شما رای صادر شد. ولی نتیجه رای رو نشون نمیده که بفهمم به نفعمه یا نه. از کسی شنیدم گفتن تو شورا طرفم آشنا داره. آیا میشه پیگیری کردش یا باید قیدشو بزنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت صدور رای حتما پس از دریافت پیامک در سیستم ابلاغ الکترونیک به شما ابلاغ می شود .
باتشکرفراوان