دادگاه مزائده گذاشته و به همسرش داده و هیچ ابلاغی به من نشده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۷۷ #02287431

درود بزرگوار امیدوارم روزگاران خوب باشد. من خودرو خریداری کردم و قولامه دستی نوشتیم نصف مبلغ دادم الباقی در دفترخانه یک هفته زمان دفترخانه بود به دفترخانه رفتیم و خودرو سند لیزیک بود پول لیزک دادم و در نهایت وکالت تعویض پلاک و فطعی تنظیم شد و هزینه آن دفترخانه گرفت ولی با مراجعه به تعویص پلاک متوجه شدم که همسر فروشنده برای مهریه اقا طلا یه جلوگیری نقل انتقال کرده تاریخ قولامه من ۴روز قبل تاریخ نقل انتقال هست ولی تاریخ دفترخانه ۲ روز بعد خودرو توقیف شد در ثنا خودرو ۴سال در تصرف من بود من راه اشتباه رفتم چون فروشنده پزشک بود دنیا اون رفتم که خودرو صفر بگیرم که فهمیدم که مجحول مکان و فراری در نهایت خودرو دادگاه مزاعده گذاشته و به همسرش داده و هیچ ابلاعی به من نشده الان راهکار بدید چکار کنم سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باعنوان معترض ثالث اجرایی وارددعوی شوید.

باسلام
به عنوان شخص ثالث اعتراض نمایید در صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه ثمن معامله و خسارت مطرح گردد

به عنوان معترض ثالث اجرایی وارد دعوا شوید

می توانید با ارائه مدارک به عنوان معترض ثالث در اجرا وارد شده و توقف عملیات اجرا را بخواهید .

اگر قبل از توقیف،خودرو به شما انتقال پیدا کرده(صرف وکالت‌نامه به معنای انتقال نیست)می توانید اعتراض ثالث اجرایی کنید و اگر بعد از توقیف بوده است از فروشنده مطالبه ی ثمن و خسارت نمایید

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در پرونده مطروحه اعتراض ثال اجرایی مطرح نمایید

اعتراض ثالث اجرایی کنید و مدارک و مستندات را ضمیمه کنید