آیا رویت شدن ابلاغیه در سامانه ثنا ابلاغ واقعی قلمداد می شود یا خیر؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۸۲ #02282038

با سلام پرونده ای داشتم که رای به نفع بنده صادر گردیده ولی به طرفیت چند شخص غیابی صادر شده، حال که از طریق دادگاه بررسی کرده ام تا ابلاغیه ها به ثنا این اشخاص ارسال شده و این اشخاص نیز رویت کرده اند!

آیا در صورت رویت هر کدام از ابلاغیه ها( ۳ جلسه رسیدگی بوده با ۳ ابلاغیه مختلف برای هر فرد) آیا رای به طرفیت این اشخاص نباید حضوری باشد؟

حال اگر این اشخاص ثنا داشته باشند ولی نروند و چک نکنند آیا ابلاغ واقعی می باشد و یا قانونی؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابلاغ واقعی تلقی خواهد گردید.

با درود ابلاغ واقعی تلقی می شود.

با سلام در صورت باز نمودن ابلاغیه ها، رای حضوری محسوب می شود.

سلام وقت بخیر
ابلاغ واقعی تلقی خواهد گردید.

رویت در سامانه ثنا سبب می‌شود ابلاغ واقعی تلقی شود؛ مگر اینکه فرد بتواند ثابت کند به واسطه هک، سرقت و امثال این‌ها شخص دیگری ابلاغ را رویت کرده است (که البته اثباتش دشوار است).

بادرودوسلام ابلاغ واقعی تلقی می شود.

رویت در سامانه ثنا ابلاغ واقعی می باشد