آیا سند دفترخانه برای آینده هم کاربرد دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #02275851

بنده سال قبل مهر ماه وسایلی که برای نامزدم خریدم را به ایشان بخشیدم در دفترخانه بعد از اون تاریخ مقداری طلا برای ایشان خریدم تقاضای استرداد در شورا دادم قاضی شورا بر طبق اون مدرک دفترخانه دعوای منو رد کرد.
آیا سند دفترخانه برای آینده هم کاربرد دارد؟
یا برای گذشته و تاریخ تنظیم اون سنده؟
و بنده میتونم تقاضای تجدید نظر بکنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه در سند محضری قید شده باشد که بخشش وسایل و اموال تا چه تاریخی بوده است می توایند به رای صادره اعتراض نمایید و طلاهایی که بعد از تاریخ سند محضری برای ایشان خریده اید شامل آن نمی شود و قابل مطالبه است.

سلام
شما می توانید نسبت به رای اعتراض کنید و چنانچه تاریخ فاکتور طلاها برای بعداز سند محضری می باشد طلاها مشمول بخشش شما نخواهند شد و البته برای مشاوره دقیق تز مطالعه متن سند محضری لازم است