میتواند بدون اجازه آقا قبل از پایان زمان صیغه برود دادگاه و صیغه نامه را باطل کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۱ #02272203

سلام،بابت ازدواج موقت میخواهم سوال کنم آیا در ازدواج موقت خانم میتواند بدون اجازه آقا قبل از پایان زمان صیغه برود دادگاه و صیغه نامه را باطل کند،

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زوجه در عقد موقت عسر و حرج را باید ثابت نماید و دادخواست الزام به بذل مدت ارائه دهد

یا باید مرد بذل مدت کند یا از طریق دادخواست اقدام کنید

درصورت وجود شرایط،طرح دادخواست ممکن است.

سلام فقط با بذل مدت از طرف زوج میتوانید به آن پایان دهید اما شمابا اثبات عسر و حرج میتوانید

با سلام
باید دادخواست الزام زوج به بذل مدت طرح و عسر و حرج خویش را اثبات نماید

با سلام بله امکان پذیر است

سلام .پایان عقد موقت به اتمام مدت ویا بذل مدت از سوی مرد بستگی دارد اگر زن ادعا می کند مرد وظایف زناشویی راانجام نمیدهد می تواند دادخواست الزام زوج به بذل مدت را مطرح کند..