آیا این چک ها با توجه به قوانین صیاد که لازم و الاجراست در سال آینده نیاز به ثبت در سامانه دارند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۷ #02266570

سلام
من صلح نامه ای طی یک متن دستنویس جهت باطل شدن مبایعنامه و دریافتی مبلغی امضا نموده ام
۱-یک چک صیاد برای اسفنده ماه صادر شده و یک چک هم برای سال بعد خرداد و در صلح نامه قید شده است

۲-اگر به هر طریقی چک ها ایرادی داشتند میشه صلح نامه باطل بشه؟و در چه طریقی صلح نامه باطله؟چیزی قید نشده در این مورد در متن صلح نامه

فقط گفته شده طی دریافت دو چک اقدام به صلح شده .

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اصلاح پاسخ پیش عقد صلح لازم است .

درود
خیر عقد صلح باطل است و جز در حالت اقاله و یا موارد فسخ که پیش بینی شده باشد امکان فسخ نیست.

سلام . بله چک ها باید در سامانه قید شود . صلح نامه عقد لازم است و نمی توان یکطرفه فسخ یا باطل نمود .

سلام
صلح نامه وقتی قابل فسخ به جهت عدم پرداخت چک هست که صریحا در قرارداد شرط شده باشد در غیر این صورت شما حقی نسبت به فسخ قرارداد ندارید و باید چک را مطالبه نمایید..