صداشو ضبط کردم که اعتراف کرده دزد و میشناسه حالا میتونم کاری انجام بدم یا نه؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۹۶ #02259294

با سلام
منزل منو حدود دو سال پیش دزد زد الان یکی از اقوام میگه اگه کاری کنم که پسرش از عروسش طلاق بگیره میاد میگه که اون دزد کی بوده منم صداشو ضبط کردم که اعتراف کرده دزد و میشناسه حالا میتونم کاری انجام بدم یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
صدای ضبط شده اماره است نه دلیل. برای اثبات ادعا خود به جز صدای ضبط شده به دلایل دیگر نیاز دارید

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

خیر استناد به چنین اماره ای برای دادگاه قابل قبول نخواهد بود و شخص را نمیتوان مجبور نمود که اعتراف نماید. و شرط گذاشته شده بسیار ناپسند است.

صدای ضبط شده تنها اماره است و دلیل محسوب نمی شود.

بادرودوسلام صدای ضبط شده اماره تلقی می شود نه دلیل.

با سلام

امکان احضار ایشان به عنوان مطلع هست اقرار ایشان دلیل محسوب می شود ولی صدای ضبط شده دلیل نیست و می تواند به عنوان اماره برای دادگاه تلقی شود.

با سلام شاهد شاهد باید براساس قطع و یقین باشد نه ظن و گمان و قید به شروطی اینچنینی.