آیا اعسار و تقسیط مهریه باعث رفع ممنوع الخروجی میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۲۳۶ #02211240

سلام
هر وکیلی در مورد اعسار و تقسیط مهریه و رفع ممنوع الخروجی یه نظری داره. یکی میگه تقسیط باعث رفع ممنوع الخروجی میشه یکی میگه نه.
خواهشا روشن نمایید.
با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با صدور حکم اعسار و تقسیط ممنوع الخروجی برداشته میشود مگر اینکه دوباره اقساط پرداخت نشود

اعساروتقسیط مهریه دردادگاه باعث رفع‌ ممنوع الخروجی میشه

تقسیط موجب رفع ممنوعیت خروج نمی شود

ماده ۲۳ قانون نحوه احرای محکومیتهای مالی صراحتا اعلام داشته است که با اثبات اعسار ممنوع الخروجی رفع میشود

با سلام
جهت اقناع شما وقطعی اعلام کردن جواب سوال شما مطابق ماده ۲۳قانون محکومیتهای مالی که اشاره مینماید
مرجع اجراءکننده رای باید به تقاضای محکوم‌له قرار
ممنوع‌الخروج بودن محکوم‌علیه را صادر کند. این قرار تا زمان اجرای رای یا ثبوت اعسار محکوم‌علیه یا جلب رضایت محکوم‌له یا سپردن تامین مناسب یا تحقق کفالت مطابق قانون مدنی به قوت خود باقی است
لذا در صورت ثبوت اعسار شما حکم ممنوع الخروجی رفع خواهد شد ونیازی به توثیق وثیقه در صورت اثبات اعسار نیست

با سلام
تقسیط باعث ممنوع الخروجی نمیشه مگر اینکه شخص بتواند دلیل و یا وثیقه لازم از شخص دیگری به دادگاه ارایه دهد