ایا ایشون میتونه ثابت کنه که من خیانت کردم و ایا من باید مهریه امو ببخشم؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۴۹۹ #02206286

سلام من ۴ ساله که ازدواج کردم و دو ساله عروسی کردم سال دوم ازدواجم متوجه شدم شوهرم اعتیاد داره و فروشنده مواد مخدر هست ولی با این حال سعی کردم تغییرش بدم و باهاش زندگی بسازم از لحاظ مالی مشکلی نداشتیم و نصمیم گرفتم ک عروسی کنم تا ترک کنه ایشون از فردای شب عروسی منو خونه ی پدرش بردن و با دوتا برادر و پدرشون مثل خواهر برادر زندگی کردیم و فقط برای خواب جای من جدا بود هیچ جا تنها نمیرفتم و همیشه مادرش همراهم بود بعد از یکسال ایشونو نتونستم هیچ جوری اصلاح کنم و عید ۹۹ منو زد من مجبور شدم ترکش کردم و اومدم خونه ی پدرم بارم برگشتم تو همون شرایط ۱۲ روز خونه خودمون زندگی کردم و دوباره بخاطر اخلاق بد و خونه نیومدن ترکشون کردم الان ایشون مدعی شده ک من خیانت کردم من همه کاری میکنم ک ثابت کنم خیانت نکردم حتی پیرینت خطمو گرفتم توی ۶ ماه من ۴ بار به پسر داییم برای وام زنگ زدم ک طول مکالمه کلش ۲۰ دقیقه نشده الان همش ب من میگه تو خیانت کردی و باید پول و سند خونه ک مهریه اته را ببخشی تا طلاقت بدم ایا ایشون میتونه ثابت کنه که من خیانت کردم و ایا من باید مهریه امو ببخشم؟از چه طریقی میتونم پیام های واتساپمو بدم بهشون ک مطمن بشن دادگاه اینکارو انجام میده برام؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه زوجه در هر صورت باید تادیه شود.

سلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و شما در هر صورت مستحق مهریه خود خواهید بود

باسلام واحترام .مهریه درهرصورت به شما تعلق میگیردحتی درصورت اثبات خیانت توسط ایشان، برای طلاق باید بتوانید توافق کنید باایشان یا عسروحرج خویش را اثبات نمایید

با سلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و شما در هر صورت مستحق مهریه خود خواهید بود.

با سلام
مهریه زوجه در هر صورت باید پرداخت شود

درود ،
چنانچه مهریه در سند ازدواج عند المطالبه ذکر شده باشد زوجه در هر زمان حق مطالبه مهریه را دارد و حتی میتواند تا مهریه نگرفته عدم تمکین نماید و نیز در صورت روابط نامشروع و اثبات آن حق گرفتن مهریه پابرجاست لازم نیست شما بیگناهی خود را اثبات نمائید در صورتیکه زوج شاکی شما شد او باید جرم شما را ثابت کند .

باسلام
بر فرض اثبات رابطه نامشروع بازهم زوجه مستحق دریافت مهریه است. در خصوص خیانت مدعی باید ادعای خود را ثابت نماید و نیازی نیست شما به دنبال ارائه مستندات و مدارک جهت تبرئه کردن خود باشید.