دریافت از کار افتادگی چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۸ #02204149

سلام و وقت بخیر.
بنده در حین کار دچار حادثه شده و دست راست از مچ قطع شده. نوع از کار افتادگی راهنمای میخواستم. ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
دیه یک دست پنجاه درصد دیه کامل میباشد.باتوجه به پرسش شما دیه ای که به مصدوم تعلق میگیرد بیست و پنج درصد دیه کامل میباشد که در زمان اجرای حکم محاسبه میشود.

با توجه به سئوال شما
موارد نقص عضو با میزان از کارافتادگی ۵۵ درصد می باشد
غرامت این مورد معادل درصدی از سرمایه مندرج درجدول پیش بینی تعهدات بیمه گر و بیمه گذار منطبق با سال بیمه ای وقوع حادثه منجربه نقص عضو دائم یا جزئی می باشد

با سلام
نوع از کارافتادگی شما باید توسط کمیسیون های پزشکی سازمان تامین اجتماعی مشخص شود. در قانون از دو نوع از کارافتادگی سخن گفته شده، ۱- از کارافتادگی کلی ۲- از کار افتادگی جزیی. که هر کدام نیز شرایط قانونی خود را دارد. در از کارافتادگی کلی یعنی کاهش قدرت فرد بیمه شده به گونه ای که نتواند با اشتغال به کار سابق خود بیش از یک سوم از درآمد قبلی خود را کسب نماید. و در ازکارافتادگی جزئی بیمه شده فقط می تواند قسمتی از درآمد خود را بدست بیاورد.