برای پس گرفتن ماشینم چیکار میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۴ #02199371

باسلام
بنده ماشینی فروختم خریدار طبق توافق بر سر توافق خودش نبود زنگ زد ماشینو میخام پس بدم من هم منتظرم تا ماشینو بیاره رفته بعد دوماه اومده بیا ماشین و سند بزنیم اونم به کسی دیگه اقا ماشینو دو برابر فروخته من باید به کسی دیگه سند بزنم چرا وقتی با من کارش تموم نشده ماشین و فروخته بعدش قرار بود پس بده ماشین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدون داشتن حق فسخ نمیتوان اقدام به فسخ معامله نمود
اگر خریدار تمامی حق و حقوق شما را پرداخت نموده اند شما میتوانید با اطلاع خریدار جهت انتقال سند به خریدار جدید اقدام نمایید

با سلام؛
دوست گرامی سوال شما مجهول و یا حداقل میتوان گفت غیر دقیق است .
باید بفرمایید ایشان به کدام تعهد خود عمل ننموده اند ؟ و برای عدم انجام تعهد حق فسخ گذاشته اید یا خیر ؟
و منظورتان از اینکه گفتت اید قرار بر عودت بوده است بر چه مبنا ایست ؟ صرف تعهد شفاهی بوده است ؟ یا مکتوبا توافق کرده اید ؟؟

سلام .‌ایشون طبق قانون مالک بودند که ماشین رو فروختند اگر شما مدعی عدم‌پرداخت ثمن معامله هستید می تونید دادخواست مطالبه ثمن یا فسخ به استناد اون رو تقدیم کنید

با سلام

اگر منظورتان از توافق، نوشتن مبایعه نامه( قولنامه) باشه ؛ باید طبق مفاد مبایعه نامه عمل کنید و اظهارات شفاهی ایشان سندیت ندارد .

بنابراین اگر در مبایعه نامه حق فسخ براتون ایجاد نشده باشه ، نمی تونید فسخ کنید .

در ضمن خریدار نمی تونه از شما بخواد که ماشین و به اسم شخص ثالثی سند بزنید یا تعویض پلاک کنید چون در صورتی که مبایعه نامه تنظیم کرده باشید و تعویض پلاک و سند وکالت فروش ( یا حتی قطعی ) رو به نام شخص دیگه ای بزنید ، ممکنه خریدارتون بعدا ادعا کنه بعد از فروش ماشین به ایشون بدون اطلاع اون ماشین و به کس دیگه ای فروختین و به دردسر بیافتین ( حتی شکایت فروش مال غیر هم محتمله) . می تونید از خریدار بخواین که پشت قولنامه تون توضیح بده که به درخواست ایشون شما سند و به اسم کس دیگه ای می زنید و البته شاهد بگیرین و این قسمت و پیش خودتون نگه دارید ( یا فقط به اسم خریدارتون تنظیم سند و تعویض پلاک کنید)
در صورتی که مبایعه نامه ای تنظیم نشده می تونید به راهنمایی و رانندگی مراجعه و خودرو تون و توقیف کنید .

در صورتی که حق فسخ در قرارداد برای شما پیش بینی شده باشد می توانید قرارداد را فسخ نمایید

سلام
با توجه به این که اظهارات خریدار مبنی بر پس دادن خودرو شفاهی بوده و قابل اثبات نیست، نمی توانید مدعی اعلام فسخ قرارداد شوید. بنابراین طبق مفاد مبایعه نامه ملزم به تعویض پلاک و تنظیم سند خواهید بود. ضمنا اقدام ایشان در مورد فروش خودرو به شخص ثالث، هیچ منع قانونی نداشته است.

باسلام واحترام ...طبق قرارداد یامبایعه نامه تنظیم شده اگر حق فسخ داشته باشد میتوانید فسخ نمائید