خیانت همسرم رو چطور میتونم پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۶ #02196044

سلام خانمم بهم خیانت کرده زنا و فیلمش موجود است چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
جهت اثبات زنا باید ۴ مرد بالغ و عادل بعنوان شاهد که در محل حضور داشته به دادگاه معرفی کنید ، ارائه فیلم منوط به علم و نظر قاضی می باشد

سلام و وقت بخیر.
در جرائم حدی مثل زنا،طریق اثبات جرم مهم است که حتما باید با اقرار یا شهادت شهود باشد.میزان مجازات بسته به شرایط ۱۰۰ ضربه شلاق یا اعدام هست.در غیر این موارد مثل داشتن ویدئو، میتواند از موارد علم قاضی باشد و به رابطه نامشروع تعزیری(مادون زنا) محکوم شود که مجازات تا ۹۹ ضربه شلاق خواهد داشت‌.
موفق باشید

سلام از جمله ادله اثبات زنا اقرار مرتکب شهادت ۴ مرد عادل .قسامه و علم قاضی است در صورت اقرار ایشان و یا علم قاضی ب ارتکاب زنا حکم صادر خواهد شد

تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت خویش را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمایید

سلام
شما می بایست ۴ شاهد مرد داشته باشید و با فیلم قابل اثبات نیست

به اتهام رابطه نامشروع شکایت کنید. اثبات زنا فقط با ادله شرعی امکانپذیر است

با سلام‌
شما شکایت کنید بر اساس فیلم و سایر مدارک اگر دارید مانند پیامک و غیره تصمیم نهایی به تشخیص قاضی بستگی دارد تا اقناع بشود