قانونا برای جلوگیری از تداوم مزاحمت چه راهکاری موثر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۱ #02193379

سلام و خسته نباشید.
وقتی همسر سابق من حدود ۱۱ سال پیش به جرم فروش مواد مخدر برای یک سال و نیم به زندان رفت من رو همین‌طور ضمنی به یکی از دوست‌ هاش سپرد که دوست ‌پسر دوست من هم بود. بعد از یک مدت که من اقدام به طلاق کردم و به هیچ وجه از طرف خانواده ساپورت نمی‌شدم این آقا، یعنی همین دوست همسر سابقم که اون موقع با دوستم هم قطع رابطه کرده بود، پا پیش گذاشت و برای کارهای طلاق خیلی به‌م کمک کرد و خب البته که می‌فهمیدم حسی به‌م داره، اما چاره‌ای جز قبول کمک‌ش نداشتم. بعد از این ‌که مراحل اداری طی شد برای دوستی پا پیش گذاشت و من قبول نکردم. اوایل خیلی منطقی بود و باز هم سعی داشت کمک کنه، اما بعد شروع کرد به تهدید و اذیت و شکستن شیشه‌ی خونه و مزاحمت ... و این هم باید بگم که این آقا مصرف‌کننده‌ی مواد بود و تا جایی که من می‌دونم حداقل یک بار سابقه‌ی زندان داشت. بعد از این قضایا من از مشهد رفتم و حدود ۹ سال تهران زندگی می‌کردم تا این ‌که پاییز سال پیش مامان تماس گرفت و گفت که ایشون آمده در خونه و دنبال تو می‌گشته. شش ماه از اون ماجرا گذشت و من دو ماه پیش برای زندگی به مشهد آمدم و دو شب پیش وقتی می‌خواستم وارد خونه بشم یک نفر چندین بار از داخل ماشینی که روبروی خونه پارک شده بود صدام کرد و وقتی آخر سر سعی کردم یواشکی نگاه‌ش کنم تا ببینم کی‌ه خودش رو همون آقا معرفی کرد و می‌خواست از ماشین پیاده بشه که من به روی خودم نیاوردم و خیلی آروم در رو بستم و رفتم.
الان با توجه به این‌که قصد ازدواج دارم و نمی‌خوام دوباره مشکلی پیش بیاره تصمیم گرفتیم با پدرم، به عنوان مزاحمت، طرح شکایت کنیم، اما نمی‌دونم اصلا چنین چیزی ممکن هست و به عنوان مزاحمت شناخته می‌شه و طرح و ثبت شکایت اصلا تاثیری داره یا راه حل بهتری هم هست؟ مشکل این‌جاست که این آقا تا وقتی که من می‌شناختم‌ش به خاطر مصرف مواد تعادل روانی نداشت و می‌ترسم واقعا مشکلی برای خودم یا خانواده‌ام پیش بیاره.
ممنونم.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت و تهدید می‌توان طرح شکایت کرد

با سلام
چنانچه شخصی اقدام به تهدید، ایجاد مزاحمت و یا خسارت نسبت به اموال دیگران نماید، با ارائه مدارک و دلایل محکمه پسند، می‌توان از ایشان شکایت نمود‌.
البته توجه داشته باشید که در مواردی ممکن است پرونده از مرحله دادسرا بالاتر نرفته و یا حتی با رسیدگی در دادگاه و صدور حکم، به مجازاتی که در تصور شما وجود دارد، ختم نشود.
لذا با در نظر گرفتن واقعیات اقدام به شکایت نمایید تا از نظام قضایی دلسرد نشوید. و یا عکس العملی که به ضرر شماست در مقابل مشتکی‌عنه انجام ندهید.

از طریق دفاتر خدمات ذقضایی شکایت مزاحمت و احتمالا تهدید و... نمایید

شما میتوانید به اتهام تهدید و ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت کنید
لکن نیاز به ادله اثباتی و مدارک برای انتساب اتهامات مربوطه به ایشان دارید.از جمله شاهد،فیلم،اقرار متهم، و ....

پیشنهاد می‌شود ابتدا اظهارنامه ای به ایشان بفرستید و عنوان کنید تا دست از مزاحمت بردارید وگرنه اقدام به شکایت میکنید.

و اگر بر تهدید و مزاحمت خود ادامه داد علیه ایشان شکایت کنید