چطور مانع اشتغال همسرم شوم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۲۱ #02158444

سلام.
زنم عدم تمکین میکند و سرکاری میرود که اصلا مناسب یک زن نیست و من اصلا راضی به سر کار رفتن او نیستم چون پول خوبی بهش میدن حاضر به ترک کارش نیست نه کلاس مشاوره می‌آید نه دادگاه میاید نه گوش بحرف میکند.خواهشاراهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بله منزل در صورتی که در مهریه تعین شده باشد وعینیت داشته باشد و سند بنام زده شدهدباشد شامل مهریه میشود

بادرودوسلام امکان ندارد ایشان را ازکار موردنظر منع نمایید.

درود
مدنی و آیین دادرسی مدنی > قانون مدنی > فصل هشتم: در حقوق و تکالیف زوجین نسبت به یکدیگر (مواد ۱۱۰۲ تا ۱۱۱۹)
ماده ۱۱۱۷ - شوهر می تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.

اصولا نمی‌توانید زوجه را از اشتغال منع کنید مگر اینکه ثابت کنید اشتغال ایشان خلاف مصلحت خانواده هست یا با شئونات شما و خودشان در تضاد هست در اینصورت امکان منع از اشتغال وجود خواهد داشت لیکن تصمیم گیری در این خصوص با دادگاه هست

سلام
می توانید دادخواست منع اشتغال دهید در صورت اثبات اینکه شغل ایشان منافی مصالح خانوادگی است با مقام قضایی می باشد

با احترام .تشخیص اینکه شغل ایشان خوب نیست با شما نمیباشد

شمامی توانیددادخواست منع اشتغال دهید