اگر قرارداد کار، ساعتی منظور شود، نحوه ی پرداخت می تواند ماهیانه باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۷ #02138995

کارگری فقط سه روز در هفته میاد و از ما می خواد که ۳۰ روز کاری در لیست بیمه منظور کنیم و خودش مابه التفاوت را به خود موسسه پرداخت کنه.
چه کاری انجام بدهیم که بعدا مشکلی برای سنوات و پاداش و ...ایجاد نشه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما طبق قرارداد نسبت به همان میزان کارکرد حق بیمه برای وی پرداخت نمایید
درغیراینصورت ممکن است بعدها با مشکل مواجهه شوید مثلا چنانچه سازمان تامین اجتماعی متوجه شود که شما برخلاف حقیقت لیست بیمه برای وی رد کرده اید میتواند شمار ابه پرداخت جریمه ملزم نماید
ماده۹۷قانون تامین اجتماعی عنوان میدارد که:
هرکس به استناد اسنادو گواهی‌ های خلاف واقع یا با توسل به عناوین و وسایل تقلبی‌از مزایای مقرر در این قانون به نفع خود استفاده نماید یاموجبات استفاده افراد خانواده خود یا اشخاص ثالث را از مزایای‌مذکور فراهم سازد به پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر خسارات‌وارده به سازمان تامین خدمات درمانی یا این سازمان و درصورت تکرار به حبس جنحه‌ای از ۶۱ روز تا شش ماه محکوم خواهدشد..

اگر این کار را انجام دهید یقینا در خصوص. عیدی.سنوات. حقوق ماهیانه با مشکل و اختلاف مواجه خواهید شد.

بهتر است به همان مقدار کار کرده ایشان بیمه برایشان رد نماید در غیر اینصورت در آینده می‌توانند از شما بابت دریافت حق و حقوق شکایت نمایند

بهتر است همان به میزان همان روزمزد برای ایشان بیمه رد نمایید اجابت درخواست ایشان شما را از بابت مسایل مختلف حقوقی دچار مشکل خواهد کرد. ایشان بهتر است باقی بیمه خود را تحت پوشش کارفرمای دیگری به بیمه رد نماید.

با سلام با توجه شرایطی که عنوان نموده اید قرارداد کتبی تنظیم نمایید در قرادرداد قید نمایید با مدت قرار دارد کم ]سه ماه هر سه ماه تسویه نمایید