آیا می توان اعلام آمادگی نسبت به پرداخت اقساطی مهریه نمایم و اینکه حکم جلب من ملغی میگردد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶,۱۰۰ #02131024

با سلام و درود
بنده سال ۹۲ محکوم به پرداخت مهریه شدم، زوجه حکم توقیف اموال دریافت نمود. بدلیل اینکه دیگر سرمایه ای نداشتم درخواست اعسار و تقسیط دادم که با وجود اعسار و تقسیط باز هم توانایی پرداخت نداشتم تا زمانیکه زوجه علیه بنده حکم جلب دریافت کرد و من ناچار به فرار شدم. با گذشت زمان همچنان زوجه علیه بنده حکم جلب دارد، اما شرایط مالی من بهبود یافته تا جاییکه امکان پرداخت اقساط دارم،
آیا می توان اعلام آمادگی نسبت به پرداخت اقساطی مهریه و اعسار یا تعدیل مهریه نمایم؟
تا حکم جلب من ملغی گردد؟
لازم بذکر می باشد که حال آمادگی پرداخت را دارا می باشم.
با سپاس بیکران

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پرداخت اقساط معوقه حکم جلب منتفی می شود

سلام
بله ضمن اعلام تقسیط مهریه،اقساط معوق را نیز پرداخت نمایید

درودها، با پرداخت اقساط حکم جلبتان مرتفع میگردد

با سلام شما به شعبه مربوطه مراجعه نمایید و اقساط معوق شده قبلی را نیز پرداخت کنید وطی دادخواستی درخواست تعدیل اقساط مهریه نمایید تا با نظر قاضی مشکل شما حل گردد.

با سلام بله طی یک دادخواست اقساط معوقه هم باید پرداخت شود

با پرداخت اقساط معوقه حکم جلب منتفی میگردد.

با سلام و احترام
علی الاصول اگر اقساط را نپردازید ،دستور جلب بدرخواست خواهان(زوجه)صادر میشود و پس از دستگیری زوج باید کل را بپردازد!!
اما اگر درخواست تعدیل نمایید و دادگاه شرایط شما را احراز و موافقت نماید،آنگاه میتوانید با فاصله ی زمانی مناسبتر اقدام به پرداخت نمایید
ناگفته نماند اگر وضعت مالی شما طوری تغییر یاید که زوجه بتواند بخش بیشتری و یا حتی کل مهریه را از شما بستاند،هیچ منع قانونیی وجود ندارد که مانع درخواست ایشان شود.
در مورد اقساط معوقه نیز باید با زوجه به توافق برسید ،حال با پرداخت آنها و یا پرداخت اقساطی آن بخش که معوقه شده.
رفع و لغو دستور جلب،منوط به رضایت صاحب حق(زوجه )است و ن راسا اجرای احکام
موید باشید