چرا باید سفته امضا کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۲ #02117137

سلام من به مدت دو سال یک واحد آپارتمان به مبلغ ۸۰ میلیون تومان رهن کامل کردم.امسال قرار شد همون ۸۰ میلیون تومان پول دست موجر پول پیش باشد با ماهی یک میلیون و پونصد اجاره.در اخر از من یک سفته ۱۸ میلیونی برای ضمانت پرداخت اجاره از من خواستن و در قرارداد ذکر شد میخواستم بدونم مشکلی نداره اینکار چون به هر حال من ۸۰ میلیون پول پیش دادم متوجه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر‌
هرچند از نظر من نمیشود گفت عرف این هست که چک یا سفته ضمانت بگیرند،چون این عرف برای مواردی هست که مبلغ ودیعه یا پول پیش کم بوده یا اصلا نبوده و محلی برای جبران اجور معقوقه وجود ندارد.اما خب شما پول پیش دادید و این چندان عرف نیست‌.اما به هر ترتیب چون در قرارداد مراتب ذکر شده که بخاطر ضمانت بوده،اگر مشخصات سفته هم در قرارداد درج شده باشد و در خود سفته هم نوشته شده باشد بابت ضمانت،مشکلی پیش نخواهد آمد‌.
موفق باشید

باسلام معمولا در قراردادهای اجاره بابت تخلیه از مستاجر چک تحت عنوان چک تخلیه میگیرن لذاباتوجه به اینکه شماره سفته یاچک درقراردادذکر میشود امکان سوء استفاده منتفی است

اینکار عرف می باشد. معمولا برای کل اجاره بها یک فقره چک یا سفته ضمانت می گیرند و در قرارداد هم ذکر می کنند.

سلام
با توضیحی که ذکر کرده اید، مشکل حقوقی برای شما در پی نخواهد داشت

باسلام واحترام درقرارداد اجاره و سفته بابت ضمانت بودن قید شود تامشکلی متوجه تان نگردد

با سلام
اگر در قرارداد اجاره و با داخل سفته اشاره به تضمین پرداخت اجاره شده باشد مشکلی نیست

با سلام ابتدا باید مشخص شود که دلیل این کار چه بوده زمانی که شما پول پیش در ید موجر دارید دیگر نیازی به دریافت سفته نبود اما اگر در قرارداد مشخص شده باشد که این سفته بابت چیست خطری شما را تهدید نمی کند