ایا میتونه این زمین که سهم الارث من از مادر مرحومم هست رو توقیف کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۰ #02110536

با سلام و خسته نباشید بنده یه زمین بصورت مباعینامه رسمی و کد رهگیری به برادرم دادم و اقرار کردم پول کامل دریافت کردم و هیچگونه تصرف و حقی ندارم و در ضمن پولی هم ردو بدل نشده چون همرو برادرم برا بدهکاری من داده بوده از خودش و من این زمین و مباعینامه ای به برادرم دادم بخاطر اینکه بدهکاریام و داده بود بعد چند ماه همسرم مهریه اجرا گذاشته ایا میتونه این این زمین که سهم االرث من اطز مادر مرحومم هست و هنوز سند بنام ان مرحوم هست را توقیف کنه و جا مهریه برداره؟ اگرم بعد از اجرا برادرم با این مباعینامه اقدام کند میتواند از توقیف در بیاورد

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
زوجه میتواند بابت مهریه نسبت به سهم الارث شما اقدام کند اما برادرتان به استناد مبایعه نامه میتواند اعتراض ثالث اجرایی مطرح نماید

اگر هم قابل توقیف باشد خریدار می تواند به توقیف اعتراض نماید.

درود
برادرتان می توانند اعتراض ثالث اجرایی کنند اگر توقیف شد.

ممکن است، برادرتان می تواند اعتراض ثالث مطرح نمایند

با درود..
بلی.. اصـولا منعی برای توقیف سـهم الارث مذکور وجود ندارد..

بله سهم الارث قابل توقیف می باشد

باسلام
قابل توقیف است مگر درحد شان شما باشد از مستثنیات دین است