آیا تقاضای اعسار از اجرت المثل امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۸۸۲ #02099237

سلام

اگر دادگاه برای زوجه اجرت المثل ایام زوجیت تعیین کنه،

۱-میشود اعتراض زد؟

۲-آیا بعد از رای نهایی و تعیین اجرت المثل میشود تقاضای اعسار اجرت المثل را کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱-میشود اعتراض زد؟

بله در دادگاه تجدید نظر باید تجدید نظر خواهی کنید
۲-آیا بعد از رای نهایی و تعیین اجرت المثل میشود تقاضای اعسار اجرت المثل را کرد؟
بله

بله میتوانید تقاضای اعسار بدهید .

بله. رای اجرت المثل صادره از دادگاه بدوی در دادگاه تجدیدنظر قابل اعتراض است
پس از قطعی شدن حکم می توانید دادخواست اعسار بدهید

با درود هم قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی و هم قابل درخواست تقسیط و اعسار است.

سلام بله قابل اعتراض است .
بله طرح دوعی اعسار امکان پذیر است .

رای صادره بابت اجرت المثل قلبل اعتراض دزدادگاه تجدیدنظر استان هست .
بعدازمحکومیت وقطعیت رای دادکاه ، می توانید اجرتالمثل را تقسیط نمایید

با سلام و احترام
میتوانید نسبت به آن تقاضای اعسار نمایید