آیا همسر اولم با توجه به اینکه ناشزه بود و از حقوقم داره مهریه اش را میگیرد، میتواند بعد از ازدواج دوم، بدون توافق و رضایت من بره طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۰ #02080044

سلام.وقت بخیر.
۱_ ۲ سال میشود همسرم زندگی را بدون دلیل ترک کرده و دادگاه هم الزام به تمکین صادر کرد اما نیامد و خانه پدرش است و مهریه از حقوقم کم میشه. میگم بیا توافقی جدا بشیم ، راضی نمیشه
۲- رای دادگاه بدوی و رای قطعی دادگاه تجدیدنظر استان مبنی بر الزام به تمکین همسرم آمد، اجراییه هم آمد ، در کلانتری متعهد شد تمکین می‌کنه و امضا کرد. اما باز هم نیامد. و صورتجلسه ای هم در کلانتری تنظیم شد که ایشان تمکین نکردند.
۳- دادخواست ازدواج مجدد دادم و می‌خوام ازدواج کنم و دادگاه با درخواستم موافقت کرد.
سوال.
۱-آیا همسر اولم برای اینکه اذیت کنه بعد از ازدواج مجدد من می‌تونه بگه الان من می‌خوام تمکین کنم. چون همسر دوم می‌دانست که همسر اول تمکین نمیکنه و داره اذیت می‌کنه و می‌دونه رابطه ای بین من و همسر اولم نیست با من ازدواج کرده.
۲- آیا همسر اولم با توجه به اینکه ناشزه بود ، و از حقوقم داره مهریه اش را میگیرد، میتواند بعد از ازدواج دوم من که با (موافقت دادگاه مبنی بر ازدواج مجدد ) است، بدون توافق و رضایت من بره طلاق بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند اعلام آمادگی جهت تمکین نماید ولی برای طلاق باید بتواند عسر و‌حرج خویش را ثابت نماید

چنین امکانی برای ایشان وجود ندارد

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

سلام خیر چنین امکانی وجود ندارد

باسلام دوباره می‌تواند برگردد و شما باید منزل و لوازم آن را فراهم کنید. اما این تاثیری در ازدواج مجدد شما نمیباشد و برای ایشان حق طلاق ایجاد نمی کند

وقت بخیر امکان طلاق برای ایشان وجود ندارد

بله می تواند تمکین نماید و مسکن و ...بایدتهیه نمایید.
می تواند با اثبات عسر و حرج اقدام نماید ولی به جهت تجویز ازدواج با توجه به ناشزه بودن خیر