چطور میتونم پولم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۷ #02074707

با شخصی بعنوان فروش خودرو آشنا شدم میخواستم ماشین بخرم گفت من دارم رفتیم پارکینگ خونشون و ماشین رو دیدم گفت یه مقدار خرج داره خودم آشنا دارم برات کمتر حساب می‌کنه گفت خودم ندارم هزینه کنمپول برام بزن باطری و لاستیک بگیرم چندجا رفتیم فقط قیمت گرفت ولی با اینکه میخواستم پول وسایل رو بدم گفت من برادرم باهاشون آشنا هست فردا اونو میفرستم بگیره بعد چند جا رفتیم گفت شما پول رو بریزید بحساب من خودم انجام میدم بعد تحویل میدم بهتون پولو ریختم دیگه نه گوشی موبایل جواب میده نه پیامک

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه تنظیم نموده و ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

وقت بخیر با استناد به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهی

سلام ،با استناد به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید....

باسلام و درود دادخواست مطالبه وجه با استناد به فیش های واریزی مطرح نمایید.

با درود می‌توان مطالبه وجه مطرح کرد

سلام
دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش واریزی بدهید

با سلام ،با استناد به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید