راهی برای قانونی کردن این تقسیم نامه دستی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۳۰ #02067497

با سلام
بنده تقسیم نامه ای تنظیم کردم و تمام وراث امضا نموده خودم هم به عنوان یک ورثه بوده و کل وراث اختیار تام در تقسیم مال پدرم که فوت نموده را به بنده واگذار کردند همگی سواد داشته و در سلامت کامل امضا نموده اند با توجه به اینکه تمام شرایط را خوانده و آگاهی دارند اینکه به جز محضر راهی برای قانونی کردن این تقسیم نامه دستی وجود دارد چون تعداد زیاد و بصورت پراکنده هستن... صرفا جهت اینکه در آینده به مشکل نخوریم و همین رضایت بصورت قانونی باقی بماند..در ضمن در تقسیم نامه کاملا وکالت بلا غزل را به بنده داده و شرایط خیار غبن را پذیرفته اند..

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند تنظیم شده تقسیم نامه نمی باشد ..

با درود سند تنظیم شده تقسیم نامه نیست

سلام وقت بخیر
متنی که مطرح نمودید، در قالب تقسیم نامه تنظیم نگردیده است.

سلام مفاد تنطیمی که اعلام داشتید تقسیم نامه نمی باشد

با سلام، این چیزی که شما بیان کردید تقسیم نامه نیست

سلام
با توجه به توضیحات شما به نظر می رسد سند تنظیم شده تقسیم نامه نیست

با سلام و احترام تقسیم نامه باید در دادگاه تنظیم شود