هم اکنون هبه رو میشود در اسناد رسمی ثبت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #02042138

ماترک؛ یک و نیم دانگ از سند اپارتمان پدر خدا بیامرزم هستش که هنوز تو مراحل انحصار وراثته/
برای هبه به مادرم پیرم امکانش هست؟
در اسناد رسمی میتوان ثبت کرد؟
مدارک چی میخواد؟ برگه انحصار حتما باید باشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید سهم الارث خود را به مادر خود صلح یا تحت عنوان بیع یا تقسیم ترکه واگذار نموده یا هبه نمایید و برای انجام این کار اخذ گواهی انحصار وراثت و نیز استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک اداره دارایی ضروری است

شما اول باید گواهی حصر وراث را دریافت کنید و سپس با حضور طرف مقابل در دفاتر اسناد رسمی نسبت به تنظیم هبه غیر قابل رجوع اقدام نمایید باید غیر قابل رجوع باشد تا طرف مقابل شما بعدا مدعی رجوع به آن را نشود

هبه سهم الارث به مادر امکانپذیر بوده و حتما باید گواهی حصر وراثت نیز ارائه شود .