هنوز ابلاغی صادر نشده، بنده باید چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۱ #02009218

با سلام شخصی شکایتی مبنی بر ممانعت از حق در مورد زمین کشاورزی که همجوار زمین بنده قرار دارد از بنده مطرح نموده در تاریخ ۹۸/۱۱/۱۶ تغییری در روند کار پرونده مبنی بر"وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهار نظر تجدید و برای تاریخ ۹۹/۵/۱۲ تعیین گردید." در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۳ یک تغییر در روند کار پرونده ثبت شد ولی مشخص نبود تغییر چیست. امروز ۹۸/۱۱/۳۰ در رونده کار پرونده نوشته شده " نسبت به شکایت . . . علیه . . . مبنی بر ممانعت از حق طی شماره . . . مورخ ۹۸/۱۱/۲۳ قرار جلب دادرسی صادر شد." ولی هنوز ابلاغی صادر نشده این به معناست و بنده باید چه کنم؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب گرامی؛ طبق ماده‌ی ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری : بازپرس در صورت جرم‌بودن عمل ارتکابی و وجود ادله‌ی کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار جلب به دادرسی صادر می نماید که این قرار باید به موافقت دادستان برسد. اگر دادستان با قرار جلب به دادرسی موافق باشد، با صدور کیفرخواست از طریق شعبه‌ی بازپرسی بلافاصله پرونده را به دادگاه صالح ارسال می‌کند.چنانچه دادستان با عقیده‌ی بازپرس مخالف باشد و بازپرس بر عقیده‌ی خود اصرار کند، پرونده برای حل اختلاف میان این دو به دادگاه صالح ارسال و طبق تصمیم دادگاه عمل می‌شود. شما بعنوان متهم حق اعتراض به قرار جلب به دادرسی را ندارید و می بایست خود را برای دفاع در دادگاه آماده نمایید.

با سلام، قرار جلب به دادرسی مستلزم تایید دادستان یا دادیار اظهارنظر می‌باشد، پس از آن پس از چندروز پیامک ابلاغیه برای شما ارسال خواهد شد در آن زمان شما قادر به مشاهده قرار در سامانه خواهید بود(بدلیل آخر ماه بودن و نیاز شعبات به آمار نمودن پرونده‌ها، سریع تصمیم اخذ و پس از آن طی چند روز کلیه پرونده‌ها ابلاغ صادر می‌کنند)