چه مدت طول میکشد پرونده در تجدید نظر داده شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۱ #01982415

با سلام
متهم بر رای اعتراض زده و پرونده به تجدید نظر ارسال شده!
پرونده کیفری در شعبه ۹ تجدید نظر استان تهران وجود دارد که با گزشت ۲ ماه هیچ خبری نشده
نه در سامانه ثنا و غیره....
میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا تموم بشه!
ایا متهم میتونه با پول دادن و پارتی داشتن رای رو عوض کنه در دادگاه تجدیدنظر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسته به موضوع و تعداد پرونده هایی که در نوبت تجدیدنظرخواهی هستند دارد نه بحث دادن پول و اعمال نفوذ مطرح نیست

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه این مدت سپری شده است پیشنهاد میکنم به دادگاه بدوی صادر کننده دادنامه مراجعه و پیگیری نمایید

درودبرشما
روند رسیدگی به پروندها دردادگاه تجدید نظر متفاوت است زمان دقیقی نمی توان مشخص کرد باپول وپارتی رای تغییر نمی شود.