میتواند درخواست طلاق بابت کراهت بکند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۹ #01980933

زوجه ۸ماه است ناشزه میباشد ومن دو فرزندم را بزرگ میکنم و هم قسط مهریه را پرداخت و علاقه ای هم به تجدید فراش بابت مخالفت بچه ها ندارم ایا زوجه پس از چند سال در هر حالی که بنده. تجدید فراش نکردم و به پای بزرگ کرده فرزندان ماندم میتواند درخواست طلاق بابت کراهت بکند

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید کراهت زوجه را احرازواثبات نمایید.

وقت بخیر بایستی کراهت زوجه را اثبات کنید

سلام هر چقدر مدت طولانی شود احتمال بیشتر است ضمن اینکه کراهت که باعث عسروحرج باشد می بایست اثبات گردد و اگر در برابر بخشش مهریه باشد علاوه بر اثبات نیاز به قبول زوج دارد

درود،‌ زوجه می بایستی کراهت را اثبات کند

زوجه باید کراهت خود را ثابت نماید

می بایست دلیلی برای اثبات عسر و حرج خود ارائه دهد

درود

در حال حاضر طلاق یک طرفه از سوی زن منوط به اثبات عسر و حرج از جانب او یا اثبات یکی از شروط دوازده گانه سند ازدواج است که تشخیص آن با دادگاه است.به طور خلاصه باید گفت که صرف تنفر زوجه از زوج از موجبات عسر و حرج محسوب نمی شود که زوجه بتواند بر مبنای آن طلاق بگیرد. در طلاق خلع اگر زنی چیزی از مال خود یا مهریه را در قبال طلاق می بخشد نیازمند قبول ان از طرف زوج است.