مفهوم متن ابلاغیه چه می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۲ #01977627

با سلام و عرض ادب: بنده به عنوان متهم پرونده در دادسرای تهران داشتم و دادسرای تهران قراره عدم صلاحیت صادر نموده است و بعد از مدتی این پیام در سامانه ثنا ثبت شده است. معنی این متن که در سامانه ثنا آمده چیه؟ "" نامه وارده از طرف «شعبه ۳۳ دیوان عالی کشور ارسال به دادگاه عمومی بخش کوچ صفهان» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۰۱ واصل و به شماره ___________ثبت گردید"" ممنون میشم توضیح بفرمایید..

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده به دلیل عدم صلاحیت دادسرای تهران به دیوان عالی فرستاده شده تا در مورد صلاحیت آن تصمیمگیری شود و سپس برای رسیدگی به آن به دادگاه کوچ اصفهان ارجاع شده.

با سلام
به دلیل عدم صلاحیت دادسرای تهران ، پرونده جهت تعیین صلاحیت به دیوان عالی ارجاع و کسب تکلیف شده و سپس به جهت رسیدگی به دادگاه عمومی کوچ اصفهان ارجاع داده شده است .

سلام ..
بخاطر عدم صلاحیت به دادگاه کوچصفهان ارجاع شده

باسلام
پرونده شما به دادگاه عمومی بخش کوچ صفهان فرستاده شده.
من بعد جهت انجام تحقیقات و پیگیری پرونده باید در آن دادگاه حضور پیدا کنید.