ایا جعل فیش مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۸۶ #01962778

من لباسی و از اینستا سفارش دادم و وقتی برا من ارسال شد هیچ کد مرسوله و پیگیری و شماره ای نداشت. و با چیزی که میخواستم اصلا مطابقت نداشت به ایشون گفتیم جواب نمیدادن و بعد از مدتی گفتن پیگیری میکنن و جنس دوباره برا من ارسال میکنن
و ارسال نکردن و من هرچقدر زنگ زدم جواب ندادن
از طریق یه پیج دیگه پیام دادم و یه مانتو دیگه گفتم. و همون فیش واریز قبلو برا ایشون ارسال کردم فقط زمان ارسال رو عوض کردم
ایشون به من زنگ زدن و گفتن که برا ایشون واریز نشده ومن کامنی که قبل گذاشته بودم جواب منو بدید یا پولمو به ایشون گفتم ایشون هم به دروغ گفتن. که ما براشون ارسال کردیم مرجوع کردن یه مدل مانتو دیگه سفارش دادن ما ارسال کردیم میگن پولمو بده. منم معرفی کردم ایشونم گفتن منم از شما شکایت میکنم به خاطر فیش جعلی
من۱۷

مشاوره حقوقی جعل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باعنوان کلاهبرداری قابل پیگیری و اقدام می باشد.

با احترام با عنوان کلاهبرداری پیگیر باشید....

وقت بخیر تحت عنوان کلاهبرداری قابل پیگیری است

باسلام
جعل محسوب نمیشود ولی کلاهبر داری محسوب است

با سلام
بله در صورت اثبات جعل شما محکوم و مجازات خواهید شد
طبق ماده ۵۳۶ ـ هر کس در اسناد یا نوشته‌های غیررسمی ( سند عادی ) جعل یا تزویرکند یا با علم به جعل و تزویر آنها را مورد استفاده قرار دهد علاوه ‌بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

با سلام،بله میتواند عنوان‌جعل و استفاده از سند مجعول باشد

کار شما واقعا از لحاظ قانونی مصداق جعل و‌کلاهبرداری هست