میتونم بدون اجازه پدر نام خانوادگی رو تغییر بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۸ #01958616

سلام دختری ۱۹ ساله هستم با نام خانوادگی عزیزپوران آیا میتونم بدون اجازه پدر نام خانوادگی(و فقط نام خانوادگی)رو تغییر بدم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان پذیر میباشد

با سلام شرایط تغییر نام خانوادگی عبارتند از۱- اشخاص ۱۸ سال به بالا
۲-اشخاص کمتر از ۱۸ سال که دارای حکم رشد باشند
۳-پدر یا جد پدری با ارائه شناسنامه خود جهت فرزندان کمتر از ۱۸ سال
۴-قیم یا وصی برای اطفال تحت سرپرستی خود با ارائه مدارک مستند که سمت او احراز شده باشد پس نتیجه می گیریم طبق بند یک چون سن شما از هیجده سال گذشته خودتان راسا می توانید اقدام کنید.

سلام نیازی به اجازه پدر ندارید

با سلام بله میتوانید اقدام نمایید نیازی به اجازه پدر نیست

باسلام واحترام درخواست کتبی به اداره ثبت احوال بدهید

بله، بر اساس ماده ۱۶ قانون جامع خدمات رسانی دولت به شهروندان مصوب ۱۳۶۶، به شما اجازه داده می‌شود که در صورت داشتن دلیل قانونی، نام خانوادگی خود را تغییر دهید. این دلیل قانونی می‌تواند شامل علت هایی مانند عدم تلافی با نام خانوادگی پدر، ازدواج، جداسازی خانوادگی و یا دلایل دیگر باشد.

بنابراین شما می توانید با داشتن مدارک مورد نیاز و ارائه دلایل قانونی، به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و نام خانوادگی خود را تغییر دهید. به هر حال، بهتر است که برای دریافت اطلاعات دقیق و کاملتر، به ثبت احوال مراجعه نمایید.

با سلام.بله با توجه به سن قانونی شما می توانید نسبت به تغییر نام خانوادگی اقدام کنید.ضمنا این مورد را هم در نظر داشته باشید بعد از تغییر برگشت به نام خانوادگی اولیه امکان پذیر نیست.