آیا امکان شکایت از همسرم و این خانم وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۱ #01940831

سلام

همسرم با دختر مجردی چت میکرد و با ایشون چندین بار بیرون رفتند البته نمیدانم رابطه جنسی داشتند یا خیر.

حالا میتونم از این خانوم و همسرم شکایت کنم؟

آیا دایرکت اینستاگرام قابل پیگیری است؟

اگر همسرم اکانت خودش را حذف کند باز قابل پیگیری است یا خیر؟

البته فکر کنم خط موبایل همسرم بنام برادرش باشد.

من با این خانوم چت کردم و ایشون گفتن که ما فقط ۱ بار با هم بیرون رفتیم اونم نه تنهایی اکیپی(دسته جمعی).

من حتی از متن دایرکت ها بی اطلاعم.

ولی مطمئنم باهم چت میکردند.

چکار کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . ارتباط ایشان از نظر قانون جرم نیست . رابطه نامشروع به تماس فیزیکی دو نا محرح اطلاق می شود . اکانت حذف شده نیز قابل بازیابی نمی باشد .

تمکان اثبات رابطه نامشروع بر اساس اظهارات شما بسیار دشوار است

با سلام
هرچند درک می کنم وضعیت سختی است،اما شما ادله ی کافی برای اثبات رابطه نامشروع ندارید،و پیام های رد و دل شده در فضای مجازی قابل پیگیری نیست

چون شماره تماس خانم را دارید میتوانید شکایت کنید هم ازاون دختر هم ازشوهر .

با سلام
صرف داشتن ارتباط و تماس تلفنی که بدون به کار بردن شوخی و مسایل خارج از عرف بوده باشد مصداق رابطه نامشروع نبوده و در صورت عدم اثبات امکان طرح دعوی افترا علیه شما توسط همسر یا آن خانم وجود دارد .

این مقدار ارتباط کافی برای طرح شکایت رابطه نامشروع کافی نیست. و با توجه به امکان حذف اکانت و به نام نبودن خط طرح و اثبات شکایت و اتهام با سختی ممکن است.

با سلام
صرف اینکه همسر شما با خانم دیگه ای بیرون رفتن قابل پیگیری از بابت وجود رابطه نامشروع نیست.اکانت اینستاگرام هم قابل بازیابی نیست.