وضعیت من نسبت به جبران الباقی باقی مانده از اصل پول وی از لحاظ حقوقی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۲ #01912481

باسلام
دوستی که تابعه افغان است چند صد میلیون پول را از حساب و هویت یک شخص ایرانی به حساب من بابت خرید ارزدیجیتال طی چند مرحله منتقل کرده بود و بنده بر حسب اعتماد به وی خرید و ارسال نیمی از ارزها به حساب وی را انجام دادم البته بعدا متوجه شدم وی از حساب یک ایرانی این پول ها را انتقال داده است. همچنین الباقی ارز دیجیتال وی که دست من باقی مانده بود به سبب یک کلاهبرداری اینترنتی از من از دسترس بنده خارج شد و در این رابطه هم ثبت شکایتی داشته ام.
دو سوال داشتم از خدمت شما
دو . آیا نیاز است بنده اعلام جرم نمایم شخصا قبل از اینکه اتفاقی رخ دهد در رابطه با پولشویی با توجه به اینکه وی شفاف سازی از بابت منشا پول ها نمیکند و صرفا ادعا میکند پول ها مال خودش است؟
ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با ارسال اظهارنامه ایشان را مطلع کنید.

با سلام، شکایت کنید از ایشان

سلام می توانید با ارسال اظهارنامه ایشان را مطلع نمایید

موضوع معامله شما و بحث کلاهبرداری اینترنتی دو بحث مستقل از هم می باشد . در خصوص معامله رمز ارزها باید رضایت طرف مقابل را نسبت به باقیمانده رمز ارزها کسب نمایید و در مورد کلاهبرداری اینترنتی نیز باید شکایت خود را پیگیری کنید .

میتوانید از او به وسیله اظهارنامه ارائه رضایت رسمی از صاحب حساب را مطالبه کنید‌.

به ایشان از طریق ارسال‌ اظهارنامه اعلام نمایید از صاحب حساب رضایت نامه رسمی بابت انتقال وجوه ارایه دهند و الا شکایت می کنید.

با سلام .
بستگی دارد .
از کلاهبردار و سارق ارز های خود شکایت کنید .