کارفرما شرایط قرارداد را عوض نموده و زیر حرف خود زده است،چگونه این مورد را پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #01892153

با عرض سلام
من از اول تیرماه در شرکت خصوصی مشغول به کار شدم و تمام شرایط خودم رو در روز مصاحبه گفته بودم که بچه دارم و...حدود ۲۶ روز در شرکت مشغول به کار بودم که امروز مدیر عامل به من گفت من از کار تو راضی هستم و همه شرایطت و برخورد و همه چیز عالیه، ولی بچه داشتن تو مشکل هست و اگه ما بخوایم تو رو بفرستیم ماموریت مشکل نداری؟ گفتم خیر پسر من ۸ سالش هست و من خانواده حامی دارم، که دائم مراقبت میکنن از پسرم و گفتن حتی اگه بخوایم یک شهرستان دور برای ماموریت بفرستیم با ماشین سواری بازم قبول میکنی گفتم با ماموریت مشکل ندارم ولی با ماشین سواری خیر، چون شما از اول به من گفته بودین که ماموریت های شرکت با هواپیما هست و ایشون گفتن شما نمیتونی سختی کار رو تحمل کنی پس و قطع همکاری. از طرفی موقع مصاحبه به من گفته بود که قرارداد اولیه ۳ ماهه هستش.
آیا من میتونم ادعا کنم که شما زیر حرفتون زدین؟
و شکایت کنم به اداره کار؟
در ضمن هفته پیش به همکارم گفته بودن که به من بگن زودتر مدارکم و سفته ها رو بیارم برای تشکیل پرونده و من همه این کارا رو کردم در تاریخ ۱۹ تیر.
حالا لطفا منو راهنمایی کنین چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برخلاف قرارداد منعقده ، شرایط قرارداد عوض شده ملاک قراردادمنعقده است .

با درود و احترام فراوان خدمت شما با توجه به مشاوره تلفنی با کاربر گرامی لطفا سایر همکاران گرامی راهنمایی و ارشاد تکمیلی را ارایه بفرمایند.