مبنای محاسبه حقوق معوقه بنده به چه صورت خواهد بود، سقف حقوق درنظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #01886866

سلام و احترام
عیدفطرمبارک وطاعات مقبول درگاه پروردگار یکتا
بنده بصورت توافقی مدیرعامل شرکتی شدم و به مدت ۱۲ سال ، قرار شفاهی بود دو درصد از کل فروش به اینجانب تعلق بگیرد ولی حقوقی نگیرم، ولی هیات مدیره متاسفانه از تعهد شفاهی خود عدول کرده و نه کارمزد فروش پرداخت کردند ، نه حقوق ماهیانه و حق ماموریت ، لازم به ذکر است بنده از سال ۸۴ الی ۹۶ در این شرکت مدیر عامل بودم ، مبنای محاسبه حقوق معوقه بنده ، به چه صورت خواهد بود، سقف حقوق درنظر گرفته میشود؟ ، بطور مثال دلار در سال ۸۴ حدود هزار تومن و سکه حدود ۱۲۰ هزار تومان بوده

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حقوق معوقه به تاریخ همان سال کارکرد قابل مطالبه خواهد بود و معمولا هرچند که قانونا مطالبه حقوق معوقه مرور زمان ندارد رویه بدین صورت است که شما باید در همان سالی که حقوق طلب داشتید شکایت می کردید ولی علی ایحال شما اکنون نیز می توانید طرح دعوی کنید و حقوق معوقه سالهای کارکرد را مطابق حقوق همان سال مطالبه و دریافت نمایید.

با سلام
لطفا کمی بیشتر توضیح بدهید
۱- ایا شرکتی که شما در آن مشغول بودید در مناطق ازاد، ویژه، پارک علم و فناوری یا... بود که مشمول قانون کار نیستند بود؟
۲-تمدید قرارداد شما سالانه به صورت شفاهی بود؟ یعنی قرارداد شما در طول این ۱۲ سال چند بار تمدید شده؟
۳-در طول ۱۲ سال وجهی از شرکت دریافت نکردید؟!

با سلام خدمت شما عرض کنم به حقوق خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد

سلام اگر بتوانید به واسطه شهادت شهود و نحوه پرداخت های گذشته میزان حقوق خود را اثبات نمایید بله در غیر اینصورت ملاک محاسبه حقوق اداره کار خواهد بود

باسلام.مبنای محاسبه بصورت حقوق پایه وزارت کار بعلاوه سنوات،پاداش،حق مسکن،خواروبار و...محاسبه وپرداخت میشودو بدین صورت نیست که به حقوق خسارت تاخیرتادیه تعلق بگیردبلکه هرسال برمبنای حقوق همان سال محاسبه وپرداخت صورت میگیرد...