مقدار مجازات چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۸ #01879822

سلام وقتتون بخیر

فردی توی اتوبوس برای تماس بامادرش الفن مارو گفت زنگ بزنه شماره مونو برداشت دیگه شروع کرد تو تلگرام توهین وتهدید کردن وعکسای برهنه ازخودش میفرستاد که صورتشم مشخصه دعوت به رابطه جنسی نامشروع میکرد ماهم شکایت کردیم

توی دادسرا اینارو پذیرفتن
توهین به اشخاص عادی
تهدید به اضرار شرفی
تحریک وترغیب افراد به ارتکاب جرایم منافی عفت
ایجاد مزاحمت تلفنی
نشرتصاویر مستهجن به وسیله سیستم های رایانه ای

که شامل ماده های زیر میشن
۶۰۸
۶۴۱
۶۶۹
۷۴۲
۷۴۳

امروز رای نهایی دادگاه ابلاغ شده و برای این اقا فقط ۹۲ ضربه شلاق(رعایت تشدید (درجه ۶ (صادر کردن
ومن ماده های جرم هایی که این اقا انجام داده رو خوندم و مجازات خیلی کمی براشون در نظر گرفتن اگر اعتراض بزنم به رای دادگاه امیدی هست که بیشترش کنن؟ نتیجه داره

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نتیجه هیچ دعوایی قابل پیش بینی نمی باشد لذا می توانید در مهلت مقرر نسبت به موضوعی که اگر اعتراض دارید اعتراض نمایند

احتمالا دادگاه با در نظر گرفتن مجازات اشد حکم داده است ، اگر تجدیدنظر خواهی کنید دادگاه تجدینظر حکم را تشدید نخواهد کرد مگر مجازات قانونی مورد حکم قرار نگرفته باشد

سلام طی لایحه ای اعتراض خود رادرمهلت مقرر ثبت نمایید

سلام دادگاه بدوی همه‌ی جرایم مذکور را تایید ننموده شما میتوانید بصورت مستدل ضمن تجدیدنظر خواهی در مهلت مقرر خواستار تشدید مجازات نسبت به جرایم ارتکابی ایشان اقدام نمایید.

نتیجه پیش قابل پیش بینی نیست می توانید اعتراض خود را مطرح نمایید

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
آرا صادره باید بررسی شود و لایحه تخصصی تنظیم گردد