بابت کلاهبرداری؛ گفت تنها راهت اینه که امضا کنی و شکایتت پس بگیری؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۲ #01873885

بنده در دیوار با شخصی آشنا شدم قطعات کامپیوتر (هارد ) ازشون میخریدم در این بین ایشون برای اعتماد سازی و زمیمه کلاهبرادری از بنده مثلا یکی خراب بود یا یک بارم شد پول بیشتر ریختم فوری به حسابم برگردوند دفعه آخر ایشون ۵۵۰۰۰۰۰ ت کیس گفت داره بنده پولو واریز کردم براشون ایشون دیگه جواب بنده نداد بنده از پرینت حساب که واریز کردم براشون بردم و شکایت کردم تا امروز که روز جلسه بود و من تونسته بودم سیم کارتش توقیف کنم ایشون دیدم یک وکیل گرفتن و به قاضی گفت که ایشون پول قرض داده بوده اینم بابت قرضش بوده پرینت کل قبل این ماجرا دستش بود هرچی به قاضی گفتم بابا قبلا این داستان بوده که پول خودم پس داده یا جنس مشکل داره گفت قبول نمیکنم گفتم منم پرینت پول هایی که ریختم براشون میارم گفت اونم قبول نمیکنم گفت تنها راحت امضا کن که شکایتت پس بگیری گفتم sms چت واتس آپ قبول ندارید گفت نه الان چکار بابد من بکنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ارادت دوست عزیز شکایت را به صورت حقوقی پیگیری کنید و کلیه فیش های واریزی و اسنادی که مرتبط با این موضوع دارید را به دادگاه تقدیم کنید و دادخواست مطالبه وجه فیش واریزی را بدهید

دادخواست حقوقی مطالبه وجه تنظیم نمایید و حقوقی پیگیر موضوع باشید.

درود
قاضی نمی توانید به اجبار از شما رضایت بگیرد.

دادخواست مطالبه وجه بدین

با درود باید‌ حقوقی پیگیری کنید اگر کیفری به جایی نرسیده اید

در صورت رد شکایت کیفری باید موضوع را حقوقی پیگیری کرده و دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید .