میتوانم به اصل مال محکومش کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۷ #01870191

باعرض سلام ما یک چشمه شراکتی بین چند نفر داریم و یک استخر خاکی سال قبل اسخر خاکی بر اثر سیل تخریب شد و با رضایت شرکا یک استخر جدید با مصالح سنگ سیمان احداث کردید با توجه به اینکه من سهم بیشتری داشتم مادر حساب شدم و یکی از شرکا سهمش را نمیدهد ایا من میتوانم به اصل مال یعنی مطالح کار رفته با توجه به شهادت شرکا دیگر محکمش کنم
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله می توانید اگر مدراک پرداخت وجه مسالح وهمچنین رضایت نامه ی شرکا برای ساخت استخرجدیدرا دارید می توانید شکایت کنید چون اگر این شریک راضی نبوده باشد نمی توانید از وی پول ساخت مطالبه کنید

سلام
با توجه به شراکتی بودن استخر هرگونه دخل و تصرف در آن منوط به اذن و اجازه قبلی همه شرکا بوده است و در صورت مخالفت شریک و اقدام شما امکان مطالبه وجه ندارید اما اگر سابقا اعلام رضایت نموده اما متعاقبا از پرداخت امتناع می‌کند میتوانید طرح دعوا نمایید

باسلام
میتوانید هزینه های خرج شده را پس بگیرید

شما میتوانید هزینه ساخت استخر را مطالبه نمایید

با توجه به هزینه کرد شما برای ساخت استخر شما می توانید دادخواست مطالبه وجه هزینه کرد را درخواست نمایید

درود
خیر شما می توانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه مطرح کنید. در ضمن اگر شریک به ساخت استخر رضایت نداشته باشد این مبلغ قابل مطالبه نیست.