آیا میتوان به رای صادر شده در دادگاه تجدید نظر استان به دیوان عالی کشور اعتراض نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۸ #01865837

با عرض سلام و ادب.رای دادگاه بابت مهریه همسر سابقم در سال ۹۶ ، ۲۰عدد سکه بعنوان پیش پرداخت و هر دو ماه یک عدد سکه بوده که با چندین مرتبه دادخواست تعدیل به هر سه ماه یک عدد سکه تغییر پیدا کرده است رای بدوی در دادگاه تجدید نظر تایید شده و بنده بعلت افزایش بی سابقه قیمت سکه به آن اعتراض دارم.سوالم این است که آیا میتوان به رای صادر شده در دادگاه تجدید نظر استان به دیوان عالی کشور اعتراض نمود.چون واقعا توان پرداخت هر سه ماه یک عدد سکه را نداشته و ندارم.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در دیوان نمیتوان اعتراض کرد

بادرودوسلام قابل اعتراض دردیوان نمی باشد.

با درود خیر امکان‌ اعتراض در دیوان نیست

سلام نمیتوانید در دیوان اعتراض مطرح کنید