شکایت کرده و میگه طلاق میخوام چیکار میتونم بکنم که برگرده من راضی به طلاق دادنش نیستم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۷ #01863043

همسرم ب دلیل ضرب وشتم ترک منزل کرده و باره چندمه که این کارو میکنه و مدارک .طلا.پول هرچیزی رو که میتونه با خودش میبره رفته شهرستان و همونجا گواهی پزشکی قانونی گرفته شکایت کرده میگه طلاق میخوام و من‌ راضی ب طلاق دادنش نیستم چیکار میتونم بکنم‌که برگرده؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یکی از مواردی که برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند ضرب و شتم و عسر و حرجی است که به سبب آن حاصل می شود.
در صورتی که ایشان بتوانند عسروحرج زندگی با شما را اثبات نمایند میتوانند نسبت به طلاق با دریافت تمام حقوق مالی خود اقدام نمایند.

با سلام و وقت بخیر

دوت گرامی با کمک گرفتن از دوستان و بزرگان فامیل از همسرتان بخواهید که به زندگی باز گردد و علاقه خودر ا بیان نمایید تا با دلگرمی رجوع به زندگی مشترک نماید و همچنین میتوانید با ارسال اظهارنامه مبنی بر اظهار پشیمانی ضمن دعوت به بازگشت به منزل و سعی در اصلاح رفتارهای خود ،و مراجعه به اهل فن (مشاوران خانواده و روانشناسی)و دلجویی از همسرتان درخواست کنید به منزل مشترک مراجعت نماید و با هنرمندی ودرایت تلاش جهت اصلاح مشکلات و روابط فی مابین نمایید در غیر این صورت ممکن است نه در حال حاضر قطعا همسرتان با ادامه یافتن سوء رفتار شما به دادگاه شکایت نموده و اقدام به جدایی خواهد نمود اگر علاقمند به ایشان هستید هر گونه تلاشی که فکر میکنید جهت حل مشکلات راهگشا است را به کار ببرید غرور بیجا و لجبازی فقط باعث ایجاد سرخوردگی ، مشکلات عصبی و روانی شده و قطعا نتیجه ای جز جدایی و تنهایی عاید شما نخواهد کرد.
وفق و سلامت باشید