نحوه استفاده از پارکینگ مزاحم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۴ #01861733

سلام ، ساختمان ما چهار طبقه تکواحدی است است فقط طبقه اول و دوم حق پارک دارن ولی به صورت مزاحم جلوی همدیگر است در سند من نوشته شده حیاط به انضمام پارکینگ شمالی سند طبقه دوم سند را نشان نمیدهد، طبقه دوم خودرو ندارد اجاره داده است به صورت لفظی به طبقه سوم که خیلی برایمان دردسر ایجاد کرده است خودرو طبقه سوم از حد ایده ال بزرگتر است چند را برای پارک مجبور شدم با دیوار برخورد کردم بعضی اوقات هم که جلو پارک میکنم برای بسته شدن به در گیر می کند ، سوال داشتم راجب اینکه میتوان برای خط کشی به مراجعی شکایت کرد و اینکه میخواهم بدانم در صورتیکه فرد طبقه سوم خودرو خود را پارک میکند و سوئیچ میگذارد و برای جابه جایی در یک کوچه بن بست من خیلی به زحمت میفتم میتوان از او شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق مدیر ساختمان در خصوص این که در سند همسایه تان هم پارکینگ قید شده یا نه کمک بخواهید . اصولا اگر او هم حق پارک داشته باشد نتیجه این است که می تواند خودش از این حق استفاده کند یا ان را به دیگری بدهد . اما اگر نحوه پارک کردن ماشین دیگر مانع پارک ماشین شما یا ایجاد سختی و مزاحمت می شود بهتر است که با برگزاری جلسه ای در حضور مدیر ساختمان موضوع را حل و فصل نمایید و برای خط مشی اقدام کنید . اگر مفید فایده نبود با عنوان ایجاد مزاحمت از صاحب خودرویی که پارک می کند شکایت کنید .